De stip voorbij de horizon, beheersbare onzekerheid en voorspelbare realiteit lijken onverenigbaar. Duurzame en waardevolle vooruitgang bestaat wanneer je accepteert dat dit een empirisch proces is.

De essentie van effectieve en succesvolle organisaties is hun vermogen proactief mee te bewegen met een voortdurend veranderende wereld. De bereidheid en capaciteit van deze agile organisaties om veranderprocessen te integreren in de ontwikkeling van talent, organisatie, middelen en proposities leidt tot buitengewoon concurrentievermogen. Focus op klanttevredenheid is het primaire doel, daarin slagen wordt beloond met financiĆ«le resultaten.

Aldorn SolutionsĀ begeleidtĀ leiderschapsteamsĀ bij verandering;Ā van aspiratie tot realisatie. Van greenfield start-up tot en met rejuvenationĀ van de waardevolle bedrijfselementen zoals cultuur, propositie, processen, middelen, structuur en bovenal human talent. We accepteren constante flux vanuit een agile mindset en ontwikkelen strategische en operationele elementen empirisch vanuit de mens en haar verworven inzichten. Succes definiĆ«ren we als duurzame stakeholder tevredenheid.

“Business Rejuvenation – verjongen of nieuwe kracht geven, herstellen naar de originele of een nieuwe staat. Van toepassing op organisaties, producten en processen”

Dit zijn de Aldorn Solutions

Bij Business Rejuvenation draait het vooral om het acteren op veranderende klantverwachtingen en innovaties in de wijze waarop klanttevredenheid wordt bereikt. Verschillende vormen van transformatie kunnen bereiken zoals strategische heroriƫntatie, business revisie of culturele herkalibratie.

Start-Up

Al het nieuwe is start-up, bijv. een nieuw product, markt of geografie. Als de organisatie een specifieke onderneming niet eerder is aangegaan, is de operatie in start-up modus.

Strategic solutions:

– Strategicsh business plan
– Financieel modelleren
– Product-Markt haalbaarheid
– Propositie ontwerp

Tactical solutions:

– Customer journey
– Organisatie ontwerp
– Systeem – Proces – Praktijken
– Implementatie coaching

Scale-Up

Een business of propositie heeft bewezen levensvatbaarheid, maar bereikt niet haar marktaandeel of financiƫle potentie, dan gaat de organisatie in scale-up modus.

Strategic solutions:

– Markt onderzoek/analyse
– Business case en scenario’s
– Go to market strategieĆ«n
– Inkoop / productie

Tactical solutions:

– Branding en localiseren
– Operatie management
– Leiderschap ontwikkeling
– Acceleratie coaching

Shake-Up

De business stagneert intern en extern terwijl verwachtingen van klanten veranderen, het is tijd voor transformatie, rejuvenation in de shake-up modus.

Strategic solutions:

– 4D business analyse
– Bottom up BHAG
– Leiderschap en cultuur
– Business model redesign

Tactical solutions:

– Rejuvenation genereren
– Transformatie coaching
– Change implementatie
– Duurzame ondersteuning